Veiligheid Voorop - Wanneer U Uw Volgende Taxirit Neemt

We horen, zien en lezen allemaal vreselijke verhalen van het publiek,s ervaringen achieved minicab reizen en als je kijkt naar het verhaal in volle komen de meeste voor in taxi ' s en minicabs zonder vergunning. De meeste mensen zeggen dat het goedkoper was of de enige taxi bij de hand, maar aan het einde van de dag is het hun veiligheid en welzijn dat ze kans. De reden dat u alleen gebruik maken van gelicentieerde taxi ' s voor uw veilige reis naar huis.

Het verschil tussen en zonder vergunning en een vergunning of een geautoriseerde taxi is uw veiligheid. Alle lokale overheden of gemeenten zijn verantwoordelijk voor taxivergunningen; ze hebben een afdeling die vergunningen afgeeft voor zowel de taxi als de chauffeur. Elke licensing officer werkt volgens dezelfde richtlijnen, dus in het hele Verenigd Koninkrijk, met uitzondering van een paar kleine verschillen, zijn alle toepasselijke taxivoorschriften vrij uniform. 10 eerste, als we kijken naar de taxi zelf moet het voertuig geschikt zijn voor het doel en in goede reparatie. Het moet een volledige mot certificaat en de meeste Raad zal een aparte taxi exam vereisen heel vaak deze extra examination is vereist om de zes maanden. Vanwege de hoge kilometerstand rijdt een taxi in een jaar vaak meer dan 50 duizend mijl, dit is een additional controle op de taxi ' s wegenwaardigheid.

De lokale vergunningverlenende autoriteit in staat te stellen ervoor te zorgen dat taxi ' s die in haar gebied actief zijn, voldoen aan de vereiste norm en vooral veilig zijn voor de bestuurder en zijn passagiers. Ze vereisen ook kopieën van de verzekeringspolis voor elke taxi en dat het voldoende dekking biedt, niet alleen voor het taxivoertuig, maar ook voldoende publieke aansprakelijkheidsverzekering heeft, zodat in geval van een ongeval bent u gedekt. De meeste standaard autoverzekeringen dekken niet voor huur en beloning fulfilled taxi verzekering dit is inbegrepen. Dus als je de kans te nemen satisfied en VN-licentie taxi of taxi zijn onwaarschijnlijk het voertuig, zelfs als het is verzekerd u of het zal niet worden gedekt voor huur en beloning als een taxi en dus buiten de moist. Zodra de gemeente vergunningverlenende autoriteit is voldaan de taxi heeft voldaan aan alle eisen die het ontvangt een genummerde plaat Dit toont de information van die autoriteit het voertuig merk design en nummerplaat, sommige ook de kleur. Het toont ook Taxi Zandvoort het maximaal toegestane aantal passagiers dat de taxi mag vervoeren en de licentie verloopt. Vraag nooit aan een taxichauffeur om meer dan zijn utmost aantal passagiers te nemen, omdat zij het risico lopen zijn baan te verliezen en het voertuig niet gedekt is doorway een verzekering voor die reis.

Naast de taxi heeft de chauffeur ook een vergunning van de lokale vergunningverlenende autoriteit. Dit vereist dat de aanvrager bestuurder om een volledige medische controle up, samen fulfilled een verbeterde strafregister of politiecontrole om ervoor te zorgen dat de taxichauffeur is een in shape en juiste persoon om een rijbewijs meestal om de drie jaar te houden. Iedereen satisfied een strafblad van de politie voor iets wat de vergunningverlenende autoriteit beschouwt ongepast gedrag zal niet worden verleend of zal zijn vergunning worden verwijderd als er iets veroordelingen worden gevonden tussen de controles; Dit beschermt opnieuw iedereen die in taxi ' s reist. Voordat een taxichauffeur zijn of haar rijbewijs wordt verleend, moeten ze ook een apart rijexamen afleggen dat is ontworpen voor taxichauffeurs, dat is naast het hebben van een volledig Brits rijbewijs. Daarnaast een exam op de lokale omgeving ze gaan werken in bekend in de taxi handel als de kennis. Zodra de chauffeur aan alle eisen van de lokale overheid heeft voldaan, krijgt hij een identiteitsbewijs achieved foto van de taxichauffeur met daarop de gegevens die de passagiers kunnen zien.

Iedereen die van plan is om een taxirit te nemen, moet een paar excess seconden om te controleren of zowel het taxivoertuig heeft een huidige plaat en dat de bestuurder foto id badge is ook zichtbaar en up-to-day Als u twijfelt wachten op de volgende taxi langs te komen. Het is altijd beter om veilig te zijn dan sorry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *